Transport

Wij kunnen voor u verzorgen de import en het transport van tractoren, auto's en onderdelen uit Noord-Amerika en Canada verzorgen.

meer informatie
Lossen-Lauson-004.jpg

U ZOEKT, WIJ VINDEN

Wilt u een bijvoorbeeld een oldtimer tractor of oldtimer auto uit Noord-Amerika of Canada naar Nederland laten verschepen? Zoekt u een bepaald onderdeel of een oldtimer tractor en kunt u het niet vinden? Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres!

Wij kunnen ervoor zorgen dat uw onderdelen, oldtimer tractoren, auto’s of andere producten in Noord-Amerika of Canada die u graag wilt hebben, naar Nederland worden getransporteerd. Dankzij onze goede contacten in Noord-Amerika en Canada kunnen wij dit op een goede en betrouwbare manier regelen vanaf de plek waar u iets op het oog heeft. De producten worden zorgvuldig in de container geladen, zodat deze onbeschadigd arriveren op de plaats waar u uw producten wilt hebben. 

Wilt u meer weten over de transportmogelijkheden? Of wilt u een prijsopgaaf doen? Neem dan contact met ons op.

Import_tractoren.jpg

IMPORT

Naast reparatie- en restauratiewerkzaamheden en het verkopen van oldtimer tractoren en onderdelen, verzorgen wij de import en het transport van oldtimer tractoren.

Wij krijgen regelmatig containers binnen uit Canada en Noord-Amerika. In deze containers verschepen wij onder andere oldtimer tractoren, oldtimer auto’s en onderdelen hiervoor. Deze producten zijn zowel gebruikt als nieuw.

Wat is er mogelijk?

Wilt u spullen importen vanuit Canada of Amerika? Wij kijken graag samen met u verder.

NEEM CONTACT OP
Scroll naar boven