Reparatie & Restauratie

Uw adres voor zowel grote als klein reparaties of gehele restauratieprojecten. Specialist in carburateurs en ontstekingen.

meer informatie
Van-der-Wilt-Classics-Reparatie-oldtimer-tractor.jpg

REPARATIE

Doet uw oldtimer tractor het niet meer? Of kunt u een probleem aan uw tractor niet zelf oplossen of heeft u daar geen tijd voor? Wij helpen u graag!

BEKIJK REPARATIE
Van-der-Wilt-Classics-Restauratie-oldtimer-tractor.jpg

RESTAURATIE

Laat uw tractor goed en zorgvuldig restaureren op professionele wijze. Maak kennis met ons om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn.

BEKIJK RESTAURATIE

Reparatie en onderhoud

Doet uw oldtimer tractor het niet meer? Kunt u een probleem aan uw tractor niet zelf oplossen of heeft u daar geen tijd voor? Wij helpen u graag! Naast het verkopen, importeren en transporteren van oldtimer tractors en onderdelen, doen wij ook reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Sinds 2003 zijn wij begonnen met het repareren en onderhouden van oldtimer tractoren van klanten. Bij ons kunt u daarom terecht voor al uw reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Dit geldt voor allerlei werkzaamheden, of deze nu groot of klein zijn. Alles is mogelijk. Ook voor deelreparaties kunt u bij ons terecht.

De reparaties en onderhoudsbeurten worden op professionele wijze uitgevoerd. Dit zijn geen snelle afhandelingen omdat wij uw tractor graag goed en zorgvuldig willen repareren en onderhouden. Kwaliteit en professionaliteit staat bij ons hoog aangeschreven. Tevens bezitten wij ook over vele voorzieningen die nodig zijn bij bepaalde werkzaamheden, waaronder een straalbak en ultrasoon reiniger. Daarnaast houden wij tijdens de werkzaamheden contact met de klant. Dit om de klant op de hoogte te houden van de recente voortgang of om eventueel overleg te plegen. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Wilt u reparatie- of onderhoudswerkzaamheden laten uitvoeren? Of wilt u een prijsopgaaf doen?

NEEM CONTACT OP

RESTAURATIE

Heeft u een oldtimer tractor die u wilt laten restaureren? Kunt u dit niet zelf of heeft u daar geen tijd voor? Wij helpen u graag! Naast het verkopen, importeren en transporteren van oldtimer tractors en onderdelen, doen wij ook restauraties.

Sinds 2005 zijn wij begonnen met het restaureren van oldtimer tractoren van klanten. Bij ons kunt u daarom terecht voor al uw oldtimer tractor restauraties. Dit geldt voor alle werkzaamheden, of deze nu groot of klein zijn. Alles is mogelijk. Ook voor deelrestauraties kunt u bij ons terecht. Losse onderdelen worden gestraald en gespoten, waarna het geheel weer wordt gemonteerd. Ook voor grotere spuit werkzaamheden, van bijvoorbeeld plaatwerk, kunt u bij ons terecht.

De restauraties worden op professionele wijze uitgevoerd. Dit zijn geen snelle afhandelingen omdat wij uw oldtimer tractor graag goed en zorgvuldig willen restaureren. Kwaliteit en professionaliteit staat bij ons hoog aangeschreven. Tevens bezitten wij over vele voorzieningen die nodig noodzakelijk zijn bij restauraties, waaronder een straalbak en een ultrasoon reiniger. Daarnaast houden wij tijdens de werkzaamheden contact met de klant. Dit om de klant op de hoogte te houden van de recente voortgang of om eventueel overleg te plegen. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Wilt u dus uw oldtimer tractor laten repareren of onderhouden? Of wilt u een prijsopgaaf doen? Neem dan contact met ons op.

BEKIJK ONZE PROJECTEN
Scroll naar boven